Kronan är de facto värdelös.

Orientering: Jag förväntar mig inte att människorna kan återgå till ett liv, som var, före en pandemi, eftersom ett Vilt Djur, i Naturens Grant(h), tänker aldrig i de banorna, som ‘högdjuren’ gör, i sina väl krattade kyrkogårdsförvaltningar. Jag tänker mig in i en realistisk, möjlig, transparent framtid, vilket de Vilda djuren gör dagligen, utifrån spelreglerna som gäller för sporten orientering. Det gäller att veta var man är i nuläget, och vart man är på väg, och varför. Då först, kan man lägga upp en framkomlig väg för att nå målet.

Diskussion: Dags att sätta upp ett mål: Att städa bort monarkin, kyrkan och dagens politiska etablissemang, med start, drygt om ett år. För det, kommer jag att behöva varenda röst. Jag är KSP. Den som röstar på mig är KSPeople. Ingen annan än jag själv, för min talan, annat än den, tillsammans med de, som röstar på mig. KSPeople är inte ensamma, i en av de Vilda Nordiska National Parkerna. Vi har även stöd hos de andra Vilda Nordiska National Parkerna, den Vilda Unionen av Europeiska National Parkerna, den Vilda Världen av Sikhsth på den Vilda Sanna Naturens Väg, i naturens Grant(h), och av de Vilda Levande spelarna av Waqqi Haqqi. Vi hinner nog få med, rösterna, även från den Vilda Jord Månen och den Vilda Planeten Mars, om dagens lärande mål om Rymden och den Vilda Raket Vetenskapen är Rätta, Riktiga och Sanna, i det Vilda tillståndet av naturens Grant(h), som vilar på de Vilda Gravitations och de Vilda Energi Krafterna på den Vilda Sanna Naturens Väg, i vårt Vilda Universum.

Motivering: KSPeople skall inte slösa resurser och kraft på de områden som i evigheter har kännetecknats av ett begravningsplats klimat. Det är dödfött. Där finns inte ens hallucinationer, spöken, eller andar att förlita sig på, då där finns helt enkelt, inga spirituella krafter och ingen magi; bara fräcka bedrägerier; dvs humbug. 

Beslut: KSPeople, skall koncentrera sig på den Sanna Naturens Väg, i naturens Grant(h), för att möta de Vilda Människornas grundläggande essentiella och väsentliga behov och därmed hindra mina barnvagnar från att välta, och därmed undvika barn olyckor och andra olyckor, när de börjar rulla inom ett år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *