Så som de trasslar in sig själva i lögner:

Grunden för lärande är språket och kulturen. Om vi använder fel språk blir tolkningen av kulturen fel. Då blir allt annat också fel. I skolan fick vi årligen debattera i två lag. Det ena skulle argumentera för, ‘Det var bättre förr’. Det andra skulle argumentera för, ‘Det är bättre nu’. Oavsett, vad man tyckte om ämnet, som var tilldelat genom lottning, skulle varje lags medlemmar, hitta argument för det alternativ, laget blev tilldelad. 

I en tid när vi är översvämmad med information om Förintelsen av Judarna, i de olika Tyska koncentrations lägren, berättar överlevarna att, ‘Förintelsen har faktiskt ägt rum’. För debattens skull, måste någon annan argumentera för, ‘Förintelsen av Judarna, har inte ägt rum’. Låt mig se om jag kan argumentera för, 

‘Förintelsen av Judarna har, faktiskt, inte ägt rum’.

Kort om begreppet ‘Förintelse’: Total förstöring intill upphörande av existens. ‘Förintelseläger’ upprättades för att ‘Förinta’, dvs förstöra något så att det mer eller mindre eller helt, upphör att finnas till. Används ofta i samband med diskussioner om den Tyska nazistiska utrotningspolitiken under andra världskriget. ‘Förintelsekrig och Förintelseslag blev vapen som spred död och förintelse’. Med t ex effekten av kärnvapen, som kan förinta hela mänskligheten, som testades i Japan, eller napalm bombningarna i Vietnam och nu senaste med mutanter av corona virus, för att nämna några från en lång lista av händelser under historiens gång.

Jude Förintelsen har, de facto, inte ägt rum.

Inledning: Enligt definition av ‘förintelse’, har judarna inte helt eller nästintill blivit utplånade, eller det judiska folket har inte upphört att existera. Däremot har judar, i antal blivit mass mördade. Men judarnas existens, i det stora hela fortgår och de är inte hotade av total utrotning eller utsläckning. När det gäller stora delar av ursprungsbefolkningarna, kan man med säkerhet påstå att där har förintelsen ägt rum, eftersom deras existens har upphört helt med kristendomens utbredning i kolonierna. Det borde läggas mera fokus på begreppet, ‘pseudo extinction’, som har pågått i Sverige, i snart mer än tusen år. Det är en lömsk form av en förintelseprocess, där svenska kyrkan och monarkin har ett stort ansvar för de konsekvenserna, det har fört med sig. För, inte bara ursprungsbefolkningarna i norden, utan även bland stora grupper av invandrare och flyktingarna som har tagit sig till Sverige och norden. Då effekterna av ‘pseudo extinction’ är den uppenbara utrotningen av en grupp organismer, inklusive människan, av vilka bara de modifierade ättlings former överlever. Dvs, de som låter sig konverteras till kristendomen, eller låter sin egen religiös tro, att modifieras med en kristen värdegrund, får fortleva. Och det är möjligt, att de judar som lever idag, har gjort vissa eftergifter för att uppfylla kraven på modifiering, på samma sätt som indianerna i syd och nord America har fått göra i sina reservat eller fristad. Således har Judarna också fått ett reservat i formen av staten Israel. Utanför reservatet, måste Judarna kompromissa med de övriga som lever där. Ett sätt att kringgå kraven på att kompromissa är att erövra mark i de närliggande områden och därmed, tränga ut ursprungsbefolkningarna till övriga närliggande staterna, som flyktingar, för att där utsättas för den långa och lömska processen av ‘pseudo extinction’, eller tvinga de erövrade folken till att följa staten Israels nationalistiska krav på integrering, genom att överge sin egen ståndpunkt för all framtid, för att tillfredsställa Israeliska Judarna. National staterna med en religiös identitet, och kopplingar till en monarki, tycks ha fått större existens berättigande än ett folk som vägrar att låta sig påverkas av religiösa tros föreställningar eller låta sig underordna en monarkistisk ordning. Med feminismens utbredning, har kristendomen valt ännu en form av ‘pseudo extinction’, för att modifiera efterkommande eller nedstigande generationerna av ursprungsbefolkningarna, invandrarna och flyktingarna, i sin strävan att uppnå en optimal grad av flock immunitet, genom att skapa ett HBTQ reservat.

Slutord: Förintelsen har de facto ägt rum, runtom i världen, men i det stora hela, är berättelsen om Judeförföljelsen och i synnerhet, korsfästningen av Jesus, i det stora sammanhanget, en bagatell. Därför borde religionskunskap fasas ut från skolans utbud av essentiella kunskaper. Vi borde lägga större tonvikt på att diskutera de inhumana effekterna orsakade av dagens imperialister, som består av några få religioner, som med sina monarker är orsaken till en pågående ‘pseudo extinctions’ process, i självbevarelsedrift. Monarkierna och religionerna, främst kristendomen och hinduismen, är idag ett levande bevis på att förintelsen har de facto ägt rum i olika delar av världen. Men, Jude förintelse har inte ägt rum för att det finns Judar och det finns Judar och den större delen av Judarna samverkar med de övriga religionerna för att utrota de, som de själva, på deras eget sätt, definierar och identifierar som avfällingar, tillsammans och eller var för sig Att detta pågår än, är skäl nog för att hävda min rätt i sak att, ‘Jude Förintelsen har de facto inte ägt rum’.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *